Despre noi

Cvconstruct.ro

Cvconstruct.ro este o societate comerciala cu capital privat romanesc in valoare de 14.000 lei, platitoare de tva, infiintata in anul 2007.

Denumirea societatii este S&S Maintenance Holding Pro Group SRL

J40/10346/2007

R021823239

Constructia unei case, amenajarea , instalatiile este intelegerea prin contract  cu un mic grup de profesionisti al carui scop este de a face procesul de construcție nu numai plăcut, dar, de asemenea, ușor de înțeles. Bugetele și programele sunt întotdeauna prezentate în avans, opțiuni clienților și riscurile potențiale sunt discutate în mod deschis în cadrul reuniunilor inițiale.

Costul "pe metru pătrat", estimare, care variază în prezent, este o figură ballpark dur și agresiv. Noi le folosim în prezentări inițiale, doar în scopuri de referință. Determinarea costului efectiv de proiect presupune o analiză mai precisă și detaliată a costurilor pe baza unor factori cum ar fi: suprafata totala, caietul de sarcini , calitatea(materialul) de finisare și (care poate fi de la cele mai de bază la pur și simplu luxoase), locatia constructiei, termenul finalizarii - o casa se poate construii foarte rapid cu mai multa forta de munca dar aceasta genereaza costuri aditionale.

Cea mai buna alternativa este urmatoarea, ne spui bugetul pentru proiectul personalizat iar compania noastra va realiza un deviz personalizat cu lucrarile ce pot fi executate, termenul etc.

Cvonstruct.ro se angajeaza sa finalizeze la timp proiectele,  conform contractului de prestari servicii , garantia lucrarilor executate este valabila de la procesul verbal de predare-primire timp de 5 ani.